Over OP DE KOFFIE MET PASCALE PLATEL

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

08 nov
Ganshoren - GC De Zeyp

OP DE KOFFIE MET PASCALE PLATEL

Een lezing over 'Amai, wat een kieken’ - liefdesmomenten in een mens zijn leven en de pogingen om die te overleven.

dinsdag 8 november 2022 van 14:00 uur tot 15:30 uur

 “VERTEDERNADERMIJ”

Pascale Platel

Een voorstelling over de ‘Amai, wat een kieken’- liefdesmomenten in een mens zijn bestaan en de verwoede pogingen van anderen om je er overheen te helpen.

Pascale Pletel staat op een kruispunt in haar leven.

Haar relatie is gestrand, haar ouders zijn dood, haar bulex is kapot enzij stelt zich serieus wat vragen over de liefde en bij uitbreiding over de zin van het leven.

"Ik beslis om alles achter mij te laten en naar het buitenland te vertrekken.

In het vliegtuig, onderweg naar Nepal, wil ik mijn pijn van mij afschrijven, maar de passagier voor mij klapt zijn zetel achteruit, mijne laptop slaat dicht en er is niet genoeg plaats meer om hem terug open te doen.

Ik ben dus genoodzaakt om mijn gedachten daar in dat vliegtuig luidop uit te spreken zodat ik ze kan onthouden om ze dan later op te schrijven."

Een lezing over de Amai, wat een kieken’ - liefdesmomenten in een mens zijn leven en de pogingen om die te overleven.

Lees meer op:

https://pascaleplatel.be/theater/vertedernader-mij/

Organisatie:

GC De Zeyp, i.s.m. DC De Rotonde, Nederlandstalige Bibliotheek, Davidsfonds, Willemsfonds en Smaakmakers - afdelingen Ganshoren

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 5,00
Paspartoe-kansentarief € 2,00
Standaard € 6,00

Als lid van Davidsfonds geniet je van een verminderd tarief en kan je ter plaatse je bijdrage cash betalen. De plaatsen zijn beperkt en je moet wel reserveren - per telefoon (02 422 00 11) of per e-mail naar dezeyp@vgc.be

Labels: Kunst & CultuurMens & MaatschappijLiteratuurTheater & dansZingevingNederlands | zelfstandige gebruiker B1/B2RolstoeltoegankelijkSociaal tariefWereldVoorstelling (theater, literatuur, film,...)