Over IGNATIAANSE SPIRITUALITEIT

22 feb
Sint-Agatha-Berchem - GC De Kroon

IGNATIAANSE SPIRITUALITEIT

God vinden in het alledaagse.

donderdag 22 februari 2024 van 14:00 uur tot 16:00 uur

OP WEG NAAR PASEN -  Tijdens de 40-dagentijd organiseren de plaatselijke katholieke kerkgemeenschappen ‘Pastorale eenheid Emmaüs (Molenbeek) en Pastorale eenheid Kleopas (Ganshoren, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem)’ ontmoetings- en verdiepingsmomenten waarop iedereen van harte welkom is.

De heilige Ignatius van Loyola (1491-1556) was ervan overtuigd dat je God kunt vinden in alle facetten van het leven. Dat betekent dat alles, van liefdesrelaties tot vriendschap en van geluk tot lijden – alles – onderdeel is van het geestelijk leven. De Ignatiaanse spiritualiteit helpt je God te zoeken en te vinden in alle dingen en heeft zich al in de levens van miljoenen mensen bewezen als beproefde weg naar God.

Bart Beckers_kleinSpeker is Bart Beckers SJ.
Rondtrekkende schoolaalmoezenier voor de zeven Vlaamse en zes Nederlandse middelbare jezuïeten/ignatiaanse scholen binnen de regio van de Lage Landen van de Sociëteit van Jezus.

Prijzen

Tickets:     vrije bijdrage

Aanmelden gewenst bij: Pastoor Johan Dobbelaere, dobbelaere.johan@gmail.com
gsm 0477 77 79 27

Labels: Mens & MaatschappijReligie & ZingevingZingevingLezingNederlands | zelfstandige gebruiker B1/B2RolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitEuropaCultuurregio Brusselactueel